buikbeschildering

Veel gestelde vragen.

Laat ik eerst even uw belangrijkste vraag beantwoorden: is bellypainten veilig?

Ja, ik werk uitsluitend met schmink goedgekeurd onder de cosmeticawet. De buikbeschildering is daardoor volkomen veilig voor u en uw kindje.

Waar bevind zich de studio?

In het mooie Hoogstraten. Parkeer uw auto aan het begin van onze korte privestraat, daar is voldoende parkeerplaats en kunt u makkelijk keren.

Hoe lang duurt het?

Het totale proces met fotoshoot duurt ongeveer 3 uur.

Moeten we ook voor een fotograaf zorgen?

Voor een fotograaf hoeft u niet te zorgen, ik leg in mijn eigen professionele studio het resultaat meteen voor u vast. U krijgt alle foto's mee op dvd of usb.

Wat kan er getekend worden?

In principe kan ik iedere tekening of foto verwerken tot een bellypaint. Daarbij passen landschapformaten beter op de buik, maar ook veel portretformaten kunnen we aanpassen. U hoeft dus niet alleen tussen bestaande bellypaints te zoeken...alles kan. Dat gezegd: liever geen bestaande bellypaints aangezien je ook nog zoiets hebt als copyright en ik niet zonder meer werk van collega's mag kopieren. Ik werk volledig uit de losse hand waardoor de tekening kan worden aangepast aan de bolle buik en er geen blauwe tekening achterblijft op de huid.

Moet ik blijven staan?

Ik zet de tekening in staande positie op uw buik en dan mag u heerlijk gaan liggen tijdens het inkleuren. Tussendoor eens opstaan om de benen te strekken en het resultaat in de spiegel te bekijken.

Heeft mijn kindje er last van?

U zult ervaren dat het ongeboren kindje op mijn penseel gaat reageren alsof het wil zeggen: afblijven, dit is mijn buik. Die interactie maakt het iedere keer weer leuk.

Ik heb niet zo'n mooie buik, wat nu?

Heeft u striae of een "onderbuik", geen vrees, daar zal niets van te zien zijn. Uitsluitend een prachtige bolle buik op de foto!

Wat is de beste tijd?

Tussen de 30 en de 37 weken.Na 37 weken hangt de buik lager en verliezen we ruimte.

Hoeveel kost een bellypaint?

Volgende pagina klik hier!

Vraag ook naar onze cadeaubon!